Filosofie - Dierenarts Erik De Groef

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Filosofie

Zo had mijn site er kunnen uitzien:
Heel mooi hè.
Hyperlink, het bedrijf dat mijn beroepssoftware levert, stelde dit design aan mij voor om het gratis te gebruiken op mijn site. Voor mij geen probleem dat zij via deze weg een beetje reclame maken voor hun firma, maar hiermee zou ook mijn eigenheid verdwijnen en daarmee ook een deel van mijn filosofie omtrent de praktijk.
De praktijk heb ik in augustus 2000 zelf opgestart en tot bloei gebracht, dank zij alle aandacht voor eigenaar en dier. Ook dieren zonder eigenaar die u toevallig ziek vindt of na een ongeluk, krijgen de beste verzorging.
Door eigen ideeën in praktijk om te zetten, zorg ik ervoor dat u tot in de puntjes geholpen wordt, hoelang dit ook duurt. Tijd is geen geld. U en vooral uw dier zijn niet gebaat met snelle oppervlakkigheid.
Bedenk in dit verband dat u beter een afspraak maakt als u niet houdt van wachten, want het spreekuur vat ik niet op als een manier om zo snel mogelijk zoveel mogelijk medicatie te verhandelen, maar wel net als op afspraak via gedegen onderzoek tot de juiste diagnose te komen. Het is normaal dat een degelijk onderzoek tijd vergt. U, de klant vóór u en de klant na u varen er wel bij... Dit is ook de reden van de vermindering van mijn vrije spreekuren. Een volle wachtzaal streelt dan wel mijn ijdelheid, maar voor mensen en dieren is het stressen tot het hun beurt is. Door het nieuwe afsprakensysteem zal u minder moeten wachten en kan u gemakkelijker de volle wachtzaal vermijden. Het tarief voor een afspraak is ten slotte hetzelfde als tijdens het spreekuur.
Bovenstaand "webdesign" oogt aldus strak en perfect, maar mist de warme eigenheid van een zelfgemaakte site. Daarom verkies ik mijn eigen indeling en vertrouw erop dat u mij daarin volgt.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu