Welkom - Dierenarts Erik De Groef

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom

OPGELET: OM DE VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS TE VERTRAGEN IS ER MOMENTEEL GEEN SPREEKUUR MEER.
CONSULTATIE, OPHALEN VAN SPECIAAL VOEDER OF MEDICATIE IS ENKEL NOG MOGELIJK NA AFSPRAAK.
ALLE CONSULTATIES ZIJN OPNIEUW TOEGESTAAN.
BLIJF THUIS INDIEN JE ZIEK BENT EN LAAT IEMAND ANDERS MET JE DIER KOMEN INDIEN DIT NODIG IS.
IDEALITER MAXIMAAL 1 PERSOON MAG HET DIER BEGELEIDEN.
WAS NA BINNENKOMEN JE HANDEN OP DE VOORZIENE PLAATS.
PROBEER STEEDS MINSTENS 1,5M AFSTAND TE BEWAREN, DRAAG BEST EEN MOND&NEUSMASKER GEZIEN DEZE AFSTAND NIET BEWAARD KAN WORDEN BIJ ONDERZOEK VAN UW DIER.

MEER INFO OVER HUISDIEREN EN CORONA, klik op deze link
MEER INFO OVER DE MENS EN CORONA, klik op de foto hiernaast
Welkom op deze zelfgemaakte website van Dierenarts Erik De Groef.
Na 16 jaar werd het eens tijd om mijn oude zelfgemaakte website te updaten. De software om deze website te maken is ondertussen ook weer verbeterd en daardoor kan ik hierboven een mooie giraf vertonen. Een giraf kan evenwel niet binnen in de praktijk en bij gebrek aan ervaring met zulke wilde exotische dieren raad ik aan uw giraf thuis in de savanne te laten. Wilde dieren horen niet thuis in uw salon. U kan verder iets meer lezen over mijn filosofie.

In het menu links kan u kiezen welke gegevens u wil opvragen. U kan er mijn praktijkadres en mijn vrije spreekuren vinden. Maar ook het wel en wee van de sukkeltjesbus. En wanneer ik uitzonderlijk niet bereikbaar ben in weekends of op feestdagen vindt u bij wachtdienst steeds een dierenarts.

Onder de pagina met diereninfo vindt u informatie over de verschillende diersoorten, over voeding, over de lokale en (inter)nationale wetgeving in verband met dieren, enz. Deze info is toegankelijk via een login en paswoord die u bij uw bezoek aan de praktijk toegewezen krijgt. Als klant krijgt u ook mijn e-mailadres zodat u steeds met alle vragen bij mij terecht kan.
OPGELET: enkel consultatie, ophalen van voeder en/of medicatie na afspraak!
Bovenstaande foto's zijn geselecteerd uit de foto's die klanten mij van hun dieren doorsturen voor op mijn screensaver. Als u op consultatie komt en even moet wachten voor een onderzoek, kan u oa deze foto's zien passeren op mijn computerscherm.
Net zoals op deze website staat ook in de praktijk het dier centraal.
In de vrije natuur leven wilde dieren volgens de wet van de sterkste. Onze gezelschapsdieren mag men al lang niet meer vergelijken met wilde dieren. Hun levensverwachting zou wel erg klein worden, mochten ze buiten hun vertrouwde omgeving aan hun lot worden overgelaten.
Onze huisdieren zijn geen wilde dieren meer, maar het zijn ook geen mensen. Om er goed voor te zorgen moeten we er een zekere houding tegen aannemen die enerzijds streng is maar anderzijds ook ruimte laat voor vrijheid.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu