Wachtdienst - Dierenarts Erik De Groef

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wachtdienst

DIERENARTSENWACHTDIENST

Als medestichter, laatste voorzitter en websitebeheerder van de Dierenartsenwachtdienst Noord-Brabant, viel het mij zwaar om de lokale dierenartsenwachtdienst te moeten ontbinden half april 2023. Om velerlei redenen vonden we geen collega's meer die wilden meedraaien in de dienst.
Dit betekent dat u in onze regio enkel nog terechtkan bij klinieken (die verplicht een interne wachtdienst moeten hebben) en dierenartsenpraktijken die gespecialiseerd zijn in spoedgevallen en enkel werken in het weekend, op feestdagen en 's nachts.


APOTHEEK

Vaak zal uw dierenarts de nodige medicatie kunnen meegeven, soms echter zal hij of zij het medicijn moeten voorschrijven. In het weekend of op een feestdag kan u dan ook niet bij elke apotheker terecht. U vindt de apotheek van wacht op www.apotheek.be.


VERMIST                                                                                                                                                                                         U vond een dier?

Aanmelding dieren op de openbare weg: bij de politie in uw buurt (vermijd evenwel het noodnummer 101 tenzij bij gevaar)

Aanmelding Belgische verdwaalde duiven:                                                                                                                   via de website van de KBDB https://www.kbdb.be/duif-opzoeken/

Een wilde vogel of zoogdier?                                                                                                                                            Bel de vogelbescherming en ga het dier naar een opvangcentrum brengen (www.vogelbescherming.be)

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu